Actividades del club

Translate

viernes, 24 de agosto de 2007

Minisalida en el Pantano de Ulldecona

Puede ser la ultima salida del verano , no del año, que realizamos en el pantano de Ulldecona. El dia no era para tirar cohetes, una persistente brisa de componente Norte y que curiosamente entraba de Sur debido a la orografia del terreno, hacia que el Kayak se deslizara por si solo sobre las aguas cristalinas del repleto embalse.

Le hice el bautismo de agua a Josep mientras Natalia remataba el training con una magistral clase de remo , con algun golpe de pala incluido. Mientras, y sin quitar ojo a los aprendices, me dedicaba a practicar un poco de snorkeling por los fondos oscuros y abancalados del pantano.

Pasamos un dia de ocio kayakero con otros visitantes pescadores y una pareja con un kayak doble hinchable, que no estaban precisamente pasandolo en grande debido a la fuerte brisa reinante.

Finalizamos la salida dando un buen repaso a la comida del Moli L´Abat 2. "Unes bones xulles en allioli i tot ben regaet".

Volveremos en cualquier momento para disfrutar del genial silencio que brinda la zona.

saludos, Rafa



5 comentarios:

pasqual dijo...

hi ha platja en la zona del pic-nic?

Rafa dijo...

Hola Pasqual, si que ja una platja fantastica amb herba per a sortir i entrar bé.Es molt llarga i en poc fondo, ideal per a kayaks de travesia.Ara per avui el pantá es plé i amb totes les possibilitats per a fer llargs recorreguts, a mes a mes la temperatura del aigua es bonissima i la claretat optima.El lloc de per si, invite a mes a mes a fer un bon piscolavis per arrodonir el dia. Salut, Rafa.

joanvi dijo...

A vore si podem fer una sortida "diumengera" amb les families i passar el dia alli.

Rafa dijo...

Hola Juanvi, proposeu una data bona per a tots i allí farem cap. Crec que tenim tot el mes de Setembre per davant amb bon temps per a fer un dia de navegacio + picnik.A mes a mes i per al mes menuts també poder fer alguna activitat paral.lela com per exemple visitar el centre de recuperació de aus del "forn del vidre" que esta a un parell de kilometres cap a la tenalla.Jo podria gestionar el permisos per a la visita.
salut, Rafa.

Silvia MV. dijo...

¿Manden?

;)

Es una coña Rafa, no te enfades.