Actividades del club

Translate

martes, 9 de octubre de 2007

EXCURSIO A FLIX

Si algú de vosaltres està interessat en LA BAIXADA DEL MEANDRE de lo riu Ebre a Flix per al dia 20 d'octubre, poseu-vos en contacte amb mi, (pesteller1@yahoo.es) per que m'agradaria anar-hi.
L'hora de sortida serà a les 07:00 h. des de la batreta. (hi han 150 km.)
Els preus d' inscripció son:

  • 18 euros (inclou kayak, equip, assegurança i esmorçar)
  • 7 euros (inclou assegurança i esmorçar)

les inscripcions es poden realitzar fins al dia 17 d'octubre fent un ingrés al banc Popular al conte 0075-1135-370600053861, cal anotar-hi el nom del que fa l'ingres en "concepte".

Mes informació la podeu trobar-la en l'enllaç que hi ha al final del blog.


A veure si fem colla i passem un bon dia.

8 comentarios:

Rafa dijo...

Hola Pasqual, tendries que possar el preu de la baixada,la data maxima per fer la reserva i l´hora de eixida des-de açí.Jo en principi cap problema, peró t´ho confirmo els propers dies.
Per cert, el esmorzar está inclós, ho dic per els mes fartons.
salut, Rafa.

un tal Pinxo dijo...

Hola ....no soc piraguiste pero esta guapo tot el que es practica a la natua...una abraÇada del Pinxo.

Rafa dijo...

Hola Pinxo, gracies per els comentaris i el enllaç que heu possat al vostre blog, que per cert esta guapo, sempre he trobat un poc complicat aixo de l´escalada , cordes,nusos,peus de gat,....
una abraçada, Rafa.

Lluís dijo...

Hola! Tinc de fa anys afecció al piragüisme.M'agaradaria posar.me en contacte amb vatros, per poder col.laborar i participar.Visc a Carló. Vaig enviar un correu a pesteller amb el nº del meu mòbil.Me podeu enviar un missatge i ens veiem. Gracies i enhorabona, està tot magnific!! Lluís

pasqual dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
pasqual dijo...

hola lluís
també et volia dir que normalment els dies festius com dissabtes, diumenges i altres ens solem reunir cap a les 10:30 hores, per a sortir a remar en la zona del gurugu, des de darrere el Joanet fins a on estava lo cine d'estiu, i depenent de la disponibilitat solem estar-hi remant entre una o dos hores

pasqual

pasqual dijo...

hola lluís volia dir-te que em pots tornar a enviar-hi la teva adreça electrònica o el teu nº de telèfon i em posaré en contacte amb tu per a vorer quin dia eixim a remar i si no tens kayak i vols provar-ho no hi ha cap problema en aconseguir-ne un.

pasqual

Lluís dijo...

Hola Pasqual! Com q he enviat uns correus i me'ls torna, t'escric aqui. El meu correu és: allioli07@yahoo.es i el meu mòbil 676774320 . Visc prop de la batreta. Els dissabtes treballo tot el dia. Ja m'enviaràs un missatge o un correu. Este diumenge tinc q anar fora. Ja ens vorem.
Lluís