Actividades del club

Translate

domingo, 25 de octubre de 2009

DADES SORTIDA BENIFALLET-AMPOSTA



Les dades sobre els temps i velocitats resultants del recorregut han segut diferents a les del tram Garcia-Benifallet del 2008, crec que el caudal o pot ser l'amplada del riu, fa que la velocitat de l'aigua del riu siga menys lenta i per tant el treball del kaikiste major.
Les dades son:
  • recorregut 39,100 Km.
  • temps total 6 h. 04 min.
  • temps en moviment 5 h 22 min.
  • temps parats 42 min (17 min. en l'esclusa + 25 min. dinar)
  • velocitat màxima 15 k/h
  • velocitat mitja en mov. 7,3 km/h
  • velocitat mitja Total 6,4 km/h

6 comentarios:

ernest dijo...

Lo mejor que nos hizo un buen dia, lo pasamos genial y en mi caso conozi gente nueva con la cual ya tengo ganas de volver a salir. Por cierto Rafa hoy me he llevado la medalla de oro en el campeonato de Cataluña con kayak de fibra.
SALUDOS.

Rafa dijo...

Felicidades Ernest, eres un crack, te vienes el Sabado a pasear con nosotros por el Ebro con 40 km a la espalda y el Domingo te llevas el oro en el campeonato de Catalunya,.. ahora ya se lo que es un sparring. Desde luego un placer remar contigo y ya sabes como nos lo montamos. Para el tercer tramo a l´illa de buda ya te avisaré y a ver si encontramos el "cucudrulo de l´Ebre.

Lucas dijo...

Felicidades Ernest.

Pd: yo he escrito la entrada anterior, y la he borrado. Perdon.

pasqual dijo...

hola Ernest
moltes felicitats per la medalla d'or, ens podries contar en que va consistir la prova en sí.
Enorabona.
salutacions.

ernest dijo...

Gracies companys, la veritat es que jo vaig anar a donaro tot pero tampoc me ho esperaba. Consistia en fer 7,1 mn desembarcan tres vegades i posarte una brida que et donaven, mes un porteig curt y al acabar, a la altura de una bolla fer un eskimo que no era obligat pero si el fies et restaben dos minuts, jo lo vaig fer perque no sabia lo que portaba per la esquena. Era molt emocionan perque lo que conseguies navegant despues ho perdies en el desembarc, pero bueno bé mes emoció. Ya parlarem el cap de setmana al Morrongo si ens veiem.
Lucas avere si nos coneixem cuand vinges pel pel sur de Eurpa.

Lucas dijo...

aixo esta fet. cap problema. per aqui, en el fret que fa, fins el estiu es imposible remar. ja que ser molt matxo.