Actividades del club

Translate

viernes, 21 de noviembre de 2008

11 de Noviembre


Desde el CVE ( Consell Valencià de l´Esport ) nos han remitido la tan esperada resolucion que dicta:
APROBAR la inscripcion de la entidad deportiva denominada: CLUB DEPORTIVO GURUGUKAYAK BENICARLO, adscrita a la FEDERACION DE PIRAGÜISMO DE LA COMUNITAT VALENCIANA y sita en la localidad de BENICARLO ( CASTELLON ) en el Registro de Entidades Deportivas de la Comunitat Valenciana con el numero 7607, de la seccion primera.
Fdo: Javier Florez de Quiñones Camilleri

Esto ya esta casi hecho, dentro de poco a celebrarlo toca. Gracias a todos los que han hecho posible que hayamos llegado tan lejos: Pasqual,Lucas,Emilio,JoanVi,Ramon y Rafa.

6 comentarios:

pasqual dijo...

be, ja està.
ens a costat una mica prou aconseguir-ho, pero el que la persigue la consigue.
Ara a demanar ajudes als ents oficials i a donar la paliça per a vore si mos posen una rampa dins del port en condicions i despres un lloc per a que la gent puga tenir el seu caiac guardat, ja que molta gent s'el compraria, pero per manca de un lloc a on tenir-ho gurdat no el té.

Lucas dijo...

felicidades a todos. esperemos que ahora no tengamos problemas con la administracion local. esto nos ayudara para que podamos promocionar nuestro deporte a toda la gente de la comarca. endavant.

¿cuando haremos la fiesta de presentacion del club?

pasqual dijo...

si que podriem fer una presentació a la societat benicarlanda, per exemple al dissabte i al set dies els podriem enviar una nota i alguna foto.

pasqual dijo...

la foto podria ser del equip gestor i fundador i alguna fent rem.

Rafa dijo...

Ja que redactar una nota de premsa per als dos semanaris locals, el 3x4 info, i Levante, Las Provincias, etc. Es pot afegir una o dos fotos del grup fundador. POdrieu redactar la nota mentre jo parlo amb Jordi i em diu com ho poder fer. He pensat en presentar el club de forma oficial amb un acte als locals de la caixa rural. Avore si entre tots fem algo consisten.

pasqual dijo...

ens podriem trovar i fer (una cervesa) una posta en comu de propostes per a tal aconteciment.