Actividades del club

Translate

miércoles, 3 de abril de 2013

Jackson Style
















No se si es para vender mas o para vender menos, pero estos chalaos de los remos no creo que aporten nada positivo a este mundillo. Ahora esto va a ser un deporte extremo, y todo el que va a ser divisado sobre un kayak puede ser un peligro en potencia. De todos modos, la combinacion, brasileño+hawaiano, crea un nuevo "jackson style".
Imagenes impactantes desde luego.


3 comentarios:

Unknown dijo...

De locos .... Pero una chulada
www.laantillapescatotal.blogspot.com
Saludos

Martí dijo...

Bé, no sé si la cosa justifica el risc, cadascú assumeix el seu i potser des d'allà sembla més inofensiu del que sembla per la pantalla... diu que no pot posar la mà a l'aigua? bé se li deu deformar el caiac, com si el deixés al pet del sol d'agost, no? són folls aquests antipodaires!

Eduard, els vídeos els veig sempre tallats al teu bloc i em surt propaganda superposada que no puc tancar perquè no veig el tros on hi ha la creueta per tancar la propaganda superposada, a veure si pots ajustar-ho d'alguna manera. Gràcies.

Rafa dijo...

Laantilla: gracias por visitar la web, ya veo que el pescado no falta en tu cocina.Felicidades.
Martí: no soc Eduard pero tot podria ser. a voltes me surten tallats, no acabo de pillar les mides... a vore si ho arreglo.

Este video me pille un poc lluny de tot, aixo de tindre un volcan i "probar" de fondre el kayak per vendre o per fer calaix no ho pillo. Estar ahi a prop de milers de graus i l´aigua prou calenta em sembla un risc no necessari. Pero la foto es la foto noi.