Actividades del club

Translate

viernes, 12 de julio de 2013

COL-LAVORACIÓ TRAVESSIA CLÀSSICA A NADO

TRAVESSIA PENÍSCOLA-BENICARLÓ
El proper dia 14 de Juliol es celebrarà la Clàssica travessia Peníscola – Benicarló.
Aquet any hi ha novetats referent a que es realitzen dos proves i a demés puntuen en el campionat autonòmic de natació en mar oberta.
La primera prova surt a les 09:00 h. des de la Platja de la Caracola (ratlla del terme) i finalitza en la platja del Morrongo. S’han de seguir les bolles que delimiten la zona protegida de la platja i unes altres que instal·laran a 50 mt; mar en dins, pel club de natació i la entrada a la meta es pel carril de seguretat de la creu roja.
Sobre les 09:15 h. aprox. sortirà la segona prova des de la platja sud de Peníscola. Es seguirà l’escullera del  port i el single del castell. Els nedadors hauran de passar entre la roca del castell i la bolla fitxa que hi ha enfront de la mateixa anant a buscar el carril marcat entre les bolles grogues i les que el club de natació instal-larà.
Els que estiguen interessats en assistir hi ha una convocatòria a les 07:15 en la platja del Gurugú per anar-hi remant fins a Peniscola i l’altra convocatoria es a les 08:30 en la platja sud de Peníscola amb vehicle propi.
Tots els participants i un acompanyant tenen dret al dinar que el Club  de Natació de Benicarló ens convida en el restaurant del Hotel Peníscola, els tiquets cal demanar-los al president del CNB en la platja del Morrongo.
Animeu-vos a participar i passar un bon matí.
    

No hay comentarios: